+36305871497 info@bendesign.hu
Oldal kiválasztása

Mi is az a WordPress?

A WordPress egy nyílt forráskódú szoftver, mellyel lenyűgöző weboldalakat, blogokat vagy alkalmazásokat tudunk készíteni.

Az egyik legegyszerűbb módja webolal létrehozásának, mivel nem igényel komoly programozói szaktudást. 

A WordPress előnyei:

– a weboldalad egymásra épülő elemkből áll, amik szabadon változtathatóak

– reszponzív, azaz minden képernyőmérethez alkalmazkodik a weboldalad, a mobiltól kezdve az asztali gépig.

–   a web 42%-a wordpress alapú, ebből kifolyólag rendszeres frissítések érkeznek hozzá, így naprakész a védelme az esetleges támadásokkal szemben

– sokoldalú, létrehozhatsz benne blogot, webshopot, egyszerű landing page-t, a saját vállalkozásodnak oldalt, vagy bármit, amire szükséged van.

– bővíthetősége miatt, ha nincs szükséged egyedi fejlesztésre, egy egyszerű widget vagy plugin segítségével szinte minden megoldható

 

Miért fizessek érte egy honlapkészítőnek, ha ennyire könnyű a kezelése?

A válasz egyszerű: az idő pénz. Amíg én elkészítem az oldalad, addig te a vállakozásod fejlesztésével tudsz foglalkozni. Nem beszélve arról, hogy bár egyszerű a WordPress felülete, temérdek mennyiségű órát vesz igénybe annak kitanulása és sok idő megkeresni a megfelelő bővítményeket is.

Két másik fontos tényező amik nélkül már nem létezhet honlap az az analitikai szoftverek bekötése és a keresőoptimalizálás. Ezek beállításást és bekötését tanácsos szakemberre bízni. A keresőoptimalizálásról  bővebben ITT olvashatsz.