+36305871497 info@bendesign.hu
Oldal kiválasztása

Gy.I.K.

Ezen az oldalon próbálom összegyűjteni azokat a kérdéseket, amik felmerülhetnek benned, a weboldalad tervezése során.

Előfordulhatnak plusz költségek a weboldalam készítése során?

Alapvetően az általad kiválaszott weboldal csomag szerint készítem el az oldalad. Ezek az árak a csomagleírás szerinti tartalmak előállítását fedezik. Magyarán, ha esetleg szeretnél a csomagodon felül még egyéb szolgáltatást kérni, akkor egyeztetünk egy esetleges csomagváltásról.

Mennyi idő alatt készül el a honlapom?

Általában 2-3 hét és kézhez kapod az oldalad, ezt az időt befolyásolhatja a csomag típusa és a szükséges tartalmi anyagok beszerzése.

Mit kell biztosítanom a folyamatos munkavégzéshez?

Ideális esetben a szöveges tartalom és a képi anyagok,illusztrációk vagyis az oldal tartalmi elemei már készen állnak arra, hogy feltöltsem a webre. Ha még nincs, nem probléma, de minél több szöveget kell megírnom és képeket keresnem, annál lassabban fog összeállni az oldal. 

Még nem rendelkezem céges arculattal. Mi a teendő?

A szolgáltatásaim között megtalálod az arculat tervezést is. Megtervezem a céges arculatodat, természetesen a te iránymutatásod alapján, ennek azonban egyedi költsége van. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Ha később bővíteni szeretném a honlapomat erre van lehetőség?

Természetesen olyan sablonokkal dolgozom, amik bármikor bővíthetőek, nincs szükség új honlap elkészítésre. Ennek a szolgáltatásnak egyedi költsége van, ITT tudsz erről bővebben olvasni.